GAZİANTEP / OĞUZELİ - KURTULUŞ İLKOKULU

Ara

Fıstığımız bol olsun projesi kapsamında Tema Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Başkan ve Başkan yardımcısını okulumuzda misafir ettik. Proje kapsamında Tema Vakfı üyelerimiz öğretmen ve öğrencilerimizle, endemik bitkimiz antep fıstığının değerini ve tarımsal faaliyetlerini öğrencilerimize uygulamalı olarak anlattılar. Projenin amacı antep fıstığını çocuklarımıza sevdirmek, tanıtmak ve sahip çıkılmasını sağlamak.

Ara

OKULUMUZ GEREKLİ HİJYEN ŞARTLARINI SAĞLAYARAK OKULUM TEMİZ BELGESİNİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ile kutladık. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Eyl

İlköğretim Haftasını Kurtuluş İlkokulu olarak coşku ile kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.